skip to main | skip to sidebar

Hataydaydım! + Hatay Şelalesini Gezdim






Hatay... Evet hatay bir başka şehir. İlk arabayla girdikten 10 dakika sonra vücudum yapış yapış oldu :D. Çok nemli bir hava var ve de sıcaktan boğulabilirsiniz. Şelaleye giriş yaptığım zamanı hatırlıyorum. Köşelerde oyuncak satan esnaf ve aşağıya doğru yokuş tipi bir yol... Aşağıya indim yukarıdan aşağıya doğru akan sular ortamı bir başka güzel yapmakta. Aşağıda sularında içinde masalar bulunmakta ve bu ortamdaki soğuk hava hiç hataı anımsatmıyor :D.

4 yorum:

  1. Güzel yere benziyor :)

  2. @OrhanBatu Evet hocam gerçekten güzel bir yer. Fakat hatay ile ilgisi hiç yok hatayda gezilmiyor ve çok sıcak, şelale serin ve çok güzel.

  3. Sen Bide Manavgat şelalesine gel hocam :)

  4. @OrhanBatu Kısmet olursa gelirim bi yemeğini yerim :D.

Yorum Gönder

 

Kişisel Web Sayfam l Bilgi Servisi l Html Kodları l Blog tasarım Yardım Copyright © 2010-2011 Tüm Hakları Saklıdır. | Dostlarım İslam Ağacı | Tasarım by BlogMame.Com | film izle-film indir-indirmeden film izle-film indir-türkçe dublaj film izle-türkçe dublaj film indir-albüm indir-full albüm indir-wallpaper-resim-tek link film indir-download-indir-ücretsiz film indir-müzik indir-müzik dinle-online sinema izle-online film izle türk filmleri-online film izle türkçe dublaj-online divx film izle-film izle seyret-online sinema-mp3 indir-türkçe albüm indir |